Hur man startar som en frilansare?

Allteftersom digitaliseringen ökar fortsätter de sätt och trender som en känd frilansande yrkesman har att öka. Det finns många sätt för dig att få spelningar. Men att få högre betalande spelningar handlar inte om att vara en aktiv medlem på en av de frilansande webbplatser. Du måste förgrena ut, kliva ut ur din komfortzon, utforska, uppfylla rimliga standarder, etablera en stor arbetslivserfarenhet eller portfölj, visa upp dina kunskaper. Och hur du kan börja göra detta är genom att registrera dig med en av de Down-nedan föreslagna webbplatser/plattformar.

  1. Frilansare.nu

Detta är en av de bästa frilansande webbplatser för frilansare i Indien. Den har ett brett spektrum av projekt för grafiska designers, författare, innehållsskapare, kreativ Professionals, programmerare, kodare, webb-designers, Videography, Fotografi, vad egentligen inte. Det är oerhört effektivt på vad den gör och erbjuder centraliserad fast support här i Indien. Det är helt värt det.

  1. UpWork

Detta är en av de mest besökta frilansande webbplatser med uppskattningsvis 1.5 miljoner kunder. Det kan uppnå dessa siffror genom att stödja både långsiktiga och kortsiktiga frilans jobb. Långsiktiga projekt kan pågå i upp till 6 månader medan kortsiktiga kan även pågå bara för ett projekt. Med det stora antalet kundbas, gör det säkert en markering på portföljen av miljontals aktiva frilansare på webbplatsen.

  1. frilansare

Inte bara frilansare erbjuder miljontals webbplatser, men den främsta anledningen är det bland de bästa där ute är också att dess exklusiva funktioner. Det gör det möjligt för medlemmar att testa sina förmågor och färdigheter mot andra spelare i vecko-och månadstävlingar. Det är ett bra sätt att locka kunder och visa upp dina förmågor, talanger och färdigheter när det gäller ditt frilansande fält.
Några fler?

  1. Fiverr

Fiverr, även en av de välkända frilansande webbplatser, är främst känd för det stora utbudet av kortsiktiga frilansuppdrag det erbjuder. Du hittar oftast kortsiktiga frilansare på denna webbplats som är villiga att arbeta per projekt eller en kort, specifik varaktighet. Det är något ovanligt att hitta långsiktiga frilansare här. Frilansare här är från områden som design, webbdesign, kodning, AI, robotik, innehåll skriva, undervisning, underhållning, etc.

  1. CollegeRecruiter

Mestadels rekryterar högskolestudenter eller nyutexaminerade söker en av de frilans jobb. Det är ett utmärkt sätt att tjäna lite erfarenhet tillsammans med lite pengar för kollegiet publiken. Det är ett bra sätt att helt enkelt rivstarta din karriär som du verkligen kommer att få en känsla av att arbeta för ett företag.

  1. GetACoder

Denna webbplats är i huvudsak för kodare, programmerare, webb-designers, SEO och SEM experter, designers, författare och andra som dem som desperat behövs av små företag att överdriva sina dagliga affärsprojekt. Det erbjuder miljontals små, kortsiktiga frilans jobb som hjälper användare att arbeta på flera projekt och tjäna ett bättre liv.