Hur tjäna pengar på internet Topp 16 metoder

Följande metoder visar dig hur det är möjligt att tjäna pengar på internet, för att undvika de många bedrägerier som förorenar webben. Jag presenterar här bara riktiga webbplatser som arbetar med vilka jag själv tjänar pengar ! Om du vill ha en något mer uttömmande lista, läs min artikel om de olika sätten att tjäna pengar på nätet.

  1. Internetbank

Online banking är överlägset det bästa sättet att tjäna pengar av tre skäl.

Den första är hänvisningsbonusen som sträcker sig från€ 50 till mer än€ 150 för vissa banker som du får genom att registrera (via den här länken till exempel), den andra anledningen gäller alla besparingar som det är möjligt att göra med en onlinebank (gratis tjänster, gratis bankkort, lägre priser och krediter …), slutligen är den tredje möjligheten att tjäna ännu mer pengar genom att sponsra dig själv.

Fortuneo är en av de ledande online bankerna i Frankrike. Om du letar efter en av de bästa bankerna som gör att du kan tjäna pengar enkelt, rekommenderar jag det starkt. Det erbjuder ett sponsringssystem som betalar riktigt bra ! Om dina nära och kära vill registrera dig för onlinetjänster får du automatiskt 100 euro och din gudson får 80. Alla vinner från detta sponsringssystem, särskilt eftersom poolen snabbt kan öka till 150 euro, om din gudson bestämmer sig för att bosätta sin inkomst inom banken.

För att hänvisningen ska kunna beviljas måste din hänvisning vara en ny kund och följa länken som skickas via e-post inom 3 månader. Du kommer att kunna sponsra upp till 10 gånger om året för att tjäna 1200 euro per år. För att sponsra är det enkelt: du måste gå till menysektionen längst upp till vänster och trycka på fliken “sponsring”. Ange din e-post, den person som ska sponsras och deras förnamn. Validera din begäran ! Personen som du väljer kommer normalt att få en inbjudan att gå med i Fortuneo Bank.