(PIRATE IPTV) – Vi har en skrämmande ny taktik! Är du rädd?

Kampen mot Pirate IPTV är onekligen stigande i tonen, som vi har haft möjlighet att se under de senaste dagarna. Med detta sagt finns det nu en ny kampanj som hävdar att besöka webbplatser med piratkopiering-relaterat innehåll kan resultera i exponering av lösenord, fotografier, bland andra människor data som kan användas för att förstöra människors liv.

Naturligtvis har alla som gör att skapa multimediainnehåll deras liv möjlighet att försöka skydda den till varje pris. Det är ditt jobb, din investering, och så du bör få vartenda öre du verkligen förtjänar.

Men som ni kanske vet, även om de flesta människor har en uppfattning om vad jag just sa. Sanningen är att det är väldigt lätt att få tag på innehåll som detta utan att betala en tusto. Det är därför underhållningvärlden alltid försöker göra allt den kan (och ibland inte kan) för att förhindra piratkopiering från att gå framåt.

Det är på grund av detta som vi ibland ser några kampanjer mot piratkopiering i form av videor, trailers och klipp. Oavsett om det finns på TV, filmer eller till och med prenumerationstjänster. Tanken är att presentera en kort video som kan chockera dem som ser den.