Ska du ta en massa Gainer före eller efter träningen?

Idag frågan är: ska du ta en massa Gainer före eller efter träningen?

Om du försöker att få vikt, är det vettigt att du behöver konsumera mer kalorier än du bränner. Din kropp kan bara göra tre saker beroende på din aktivitetsnivå och din diet – den kommer att vara densamma, bli större eller bli mindre.

Åtminstone, om du vill få muskler, du bör konsumera mer kalorier än du bränner och även konsumera en hel del protein varje dag.

Tyvärr, för vissa, konsumerar extra kalorier är lite svårt. Det finns en mängd faktorer som spelar in, till exempel en hög aktivitetsnivå eller en mindre aptit. Helst skulle vi alla få rätt antal kalorier från mat som är näringsmässigt tät-men detta är ett problem för vissa människor. Det är där tillägget industrin har klivit in, erbjuder ytterligare kalorier i en form som är lätt att använda och prisvärd.

Följande är en kortfattad förklaring av fördelarna med att använda massa vinnare och hur man effektivt kan använda dem. Förhoppningsvis kommer detta att hjälpa dig att avgöra om det är det rätta valet för dig.

Vad gör en Mass Gainer göra?

I grund och botten, vad en Gainer gör är att förse dig med de flesta av dina dagliga kalorier i form av ett pulver, som du lägger i mjölk eller vatten för att göra en skaka. Det skapades som en enkel lösning för att möta dagliga kaloriintag utan att behöva konsumera mer mat än du är bekväm med. För att dra nytta av en massa Gainer, du måste veta hur man använder det på rätt sätt, eftersom om du inte, det kan resultera i kroppsfett vinst i stället för muskelmassa.