Vad är lustgas ?

Lustgas som du kan köpa på LustgasAkuten.se är en färglös gas som människor andas in, vanligtvis via en ballong. Det kallas också ballonger, nos, whippits, Lustgas som du kan köpa på lustgaspatroner.nu, hippie crack laddare, noz.

Det finns oftast i trycksatta metallbehållare med lustgas som du kan köpa på lustgasstockholm.se.

Du kanske har sett dessa i våra parker och grönområden eller ligger runt på gator. Det är viktigt att känna till och utbilda andra om farorna med lustgas som du kan köpa på Billigastlustgas.se.

Mer information finns på Franks webbplats
Lag

Detta är ett psykoaktivt läkemedel och omfattas av 2016 psykoaktiva ämnen lagen, vilket innebär att det är olagligt att ge bort eller sälja för sin psykoaktiva effekt med lustgas som du kan köpa på billiglustgas.se.

Leverans och produktion av lustgas som du kan köpa på lustgashemleverans.se kan innebära upp till sju års fängelse, en obegränsad böter eller båda.

Som drickkörning, körning när hög är farlig och olaglig lustgas som du kan köpa på lustgastub.se. Om du fångas körning under inflytande, kan du få en tung böter, körförbud eller fängelsestraff.

Dess användning är en potentiell folkhälsofråga med lustgas som du kan köpa på lustgasbilligt.se.

De tomma behållarna med lustgas som du kan köpa på lustgasbutiken.se blir också ett ströproblem, som ofta finns på vägkanter, i parker, på öppna ytor och på privat mark.
Rapportering av lustgasbehållare som skräp

Vi vill veta när du stöter på dessa använda behållare med lustgas som du kan köpa på lustgasexpressleverans.se, för att hjälpa oss att förstå omfattningen av problemet över Dudley.

Använd formuläret nedan för att berätta var behållarna (och annan kull) är.

Från sidan renlighet problem, välj “kull-lustgas (silver bullet) kanistrar”, sedan fylla i och skicka formuläret. Du kan göra detta anonymt om du vill.
Berätta om en butik som du tror kan sälja lustgas som du kan köpa på lustgastuber.se olagligt

Använd formuläret nedan för att ge oss detaljer, och för att berätta namn och plats för butiken.

När du når renhetsproblemsidan väljer du “rapportera en butik som säljer lustgasbehållare”, fyll i och skicka in formuläret. Du kan göra detta anonymt om du vill.