Vart hittar du pålitliga sängtest?

Jag har länge letat efter olika sängtest som är pålitliga och det var lättare sagt än gjort kan jag säga. Jag började med att få misstro mot företag som test fakta och liknande. Jag tror helt enkelt inte på deras köpta test, vilket det är som du kan läsa på en sida som sangtest.se som gör sådana test på sängar.

Hur ser man om det är ett trovärdigt säng test då?

Det kan vara svårt att se vilka som man ska lita på och vilka säng test som är trovärdiga, och det är inte så konstigt. Idag är tyvärr hela nätet köpt mer eller mindre, vilket urholkar hela trovärdigheten i testen på sängarna man gör. Så hur ska man tänka då när man läser ett säng test?

  • Börja med att kolla om det är ett köpt test
  • Kolla upp gamla test också
  • Testa sängen själv

Varför ska jag kolla om det är ett köpt test?

Är det betalt sängtest så finns det risk för jäv, där den som betalar för testet alltid råkar vinna. Detta var något som bland annat Aftonbladet uppmärksamma för några år sedan. Där kunde man avslöja att den som beställde sängtestet allt som oftast råka vinna.

Läs gamla test

Detta är ett enkelt sätt för dig att se om samma säng tidigare fått ett dåligt betyg i ett säng test när den inte betala, men helt plötsligt råkar vinna när dem beställer sängtestet. Det kan verka som för korkat för att vara sant att dem skulle vara så klumpiga, men det är tyvärr också sanningen idag.